Vernis
15625
page-template-default,page,page-id-15625,bridge-core-3.1.8,_masterslider,_ms_version_3.9.10,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15908
 

Vernis

status: in ontwikkeling / format: speelfilm  /  genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

Een laatste poging tot verzoening met zijn vrouw loopt uit op een nachtmerrie voor de veertigjarige Thijs, wanneer hij tijdens een retraite geconfronteerd wordt met een mysterieuze demon die zich voedt met energie die vrijkomt als mensen hun ware aard laten zien. Op het moment dat pijnpunten bloot komen te liggen en het dunne laagje beschaving afbrokkelt, toont iedereen in de retraite langzaam maar zeker zijn ware gezicht, met grote gevolgen.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Vernis is een speelfilm die momenteel in ontwikkeling is. De film is een combinatie van horror en inktzwarte humor, waarbij een weekje zelfreflectie compleet uit de hand loopt. Een bloedstollende film vol bizarre onthullingen, venijnige humor en gruwelijke taferelen. Zoals een zekere demon in de film graag zegt: niets breekt zo heerlijk als de buitenkant.