Jan van Gorkum | The Cleaner
15367
page-template-default,page,page-id-15367,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

The Cleaner

status: in ontwikkeling  /  format: speelfilm  /  genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

The Cleaner is het verhaal van Barry, een werkloze bouwvakker van middelbare leeftijd, die per toeval een bizarre ontdekking doet: onze wereld zit vol met monsters die zich voordoen als mens. Door deze ontdekking komt Barry in contact met een medewerker van een mysterieus bedrijf, dat de monsters verborgen houdt voor de wereld. De medewerker biedt Barry een baan aan: het schoonmaken van plaatsen waar monsters hebben huisgehouden. Voor Barry is dat het begin van een afdaling in een krankzinnige onderwereld.

ACHTERGRONDINFORMATIE

The Cleaner is een speelfilm die momenteel in ontwikkeling is in samenwerking met House of Netherhorror. De film heeft de Imagine pitchwedstrijd gewonnen op het Imagine Film Festival 2017 in Amsterdam. Recent werd The Cleaner gepresenteerd op Frontières, een internationale co-productiemarkt voor genrefilms in Canada. Het project werd zeer goed ontvangen en kreeg veel media-aandacht. Binnenkort volgt meer nieuws over de film.