Jan van Gorkum | The Cleaner
15367
page-template-default,page,page-id-15367,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

The Cleaner

status: in ontwikkeling  /  format: speelfilm  /  genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

The Cleaner is het verhaal van Barry, een nachtwaker van middelbare leeftijd, die zijn hele leven al vreemde dingen ziet. Hij ontdekt op een dag dat er echt monsters bestaan, die zich voordoen als mens. Door deze ontdekking komt Barry in contact met een mysterieus schoonmaakbedrijf, dat de monsters verborgen houdt voor de wereld. Voor Barry is dat het begin van een afdaling in een krankzinnige onderwereld.

ACHTERGRONDINFORMATIE

The Cleaner is een speelfilm die in ontwikkeling is in samenwerking met House of Netherhorror. De film heeft de Imagine pitchwedstrijd gewonnen op het Imagine Film Festival 2017 in Amsterdam. In de zomer van 2017 werd The Cleaner gepresenteerd op Frontières, een internationale co-productiemarkt voor genrefilms in Canada. Het project werd zeer goed ontvangen en kreeg veel media-aandacht. De film zal het speelfilmdebuut worden voor mij als regisseur. Momenteel schrijf ik het scenario, in samenwerking met scenarist Matthijs Bockting.