Jan van Gorkum | The Cleaner
15367
page-template-default,page,page-id-15367,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

The Cleaner

status: in ontwikkeling  /  format: speelfilm  /  genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

The Cleaner is het verhaal van Barry, een werkloze bouwvakker van middelbare leeftijd, die per toeval een bizarre ontdekking doet: onze wereld zit vol met monsters die zich voordoen als mens. Door deze ontdekking komt Barry in contact met een medewerker van een mysterieus bedrijf, dat de monsters verborgen houdt voor de wereld. De medewerker biedt Barry een baan aan: het schoonmaken van plaatsen waar monsters hebben huisgehouden. Voor Barry is dat het begin van een afdaling in een krankzinnige onderwereld.

ACHTERGRONDINFORMATIE

The Cleaner is een speelfilm die momenteel in ontwikkeling is in samenwerking met House of Netherhorror. De film heeft de Imagine pitchwedstrijd gewonnen op het Imagine Film Festival 2017 in Amsterdam. Het project zal in juli gepresenteerd worden op Frontières in Canada, een internationale co-productiemarkt voor genrefilms.