Jan van Gorkum | The Cleaner
15367
page-template-default,page,page-id-15367,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

The Cleaner

status: in ontwikkeling  /  format: speelfilm  /  genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

The Cleaner is het verhaal van Barry, een getroebleerde man van middelbare leeftijd, met een vrij ongebruikelijk beroep: hij maakt plaatsen delict schoon waar monsters hebben huisgehouden. Wanneer een duister geheim uit Barry’s verleden weer de kop opsteekt, moet Barry terugkeren naar zijn ouderlijk huis, om de waarheid te ontdekken en de confrontatie aan te gaan met zijn problemen.

ACHTERGRONDINFORMATIE

The Cleaner is een speelfilm die in ontwikkeling is in samenwerking met House of Netherhorror. De film heeft de Imagine pitchwedstrijd gewonnen op het Imagine Film Festival 2017 in Amsterdam. In de zomer van 2017 werd The Cleaner gepresenteerd op Frontières, een internationale co-productiemarkt voor genrefilms in Canada. Het project werd zeer goed ontvangen en kreeg veel media-aandacht. De film zal het speelfilmdebuut worden voor mij als regisseur en scenarist.