Sneekweek
1086
page-template-default,page,page-id-1086,bridge-core-3.2.0,_masterslider,_ms_version_3.9.10,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15908
 

Sneekweek

productiejaar: 2016  /  format: speelfilm  /  genre: thriller/komedie  /  lengte: 112:00

SYNOPSIS

Zes bevriende jongeren, 3 meiden en 3 jongens, komen naar de Sneekweek om een week lang te zeilen en los te gaan. Eenmaal aangekomen in een gigantische villa kan het feest beginnen. Maar gaandeweg komt een geheim uit hun verleden bovendrijven. Wanneer blijkt dat de villa niet door één van hen is geregeld, lopen de spanningen snel op. Ze proberen hun week niet te laten verpesten en feesten door. Maar er gebeuren steeds meer bizarre dingen. Al snel vertrouwen ze niemand en zelfs elkaar niet meer. Wat de vakantie van het jaar had moeten zijn, eindigt in een nachtmerrie.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Aan Sneekweek heb ik meegewerkt als assistent editor. Ik heb voor een aantal scènes de voormontage gedaan. De film werd geproduceerd door Farmhouse Film. Meer info over de film kun je op de Facebookpagina van Sneekweek lezen.

regie
Martijn Heijne

scenario
Alex van Galen

assistent editor
Jan van Gorkum

cast
Carolien Spoor
Jord Knotter
Jelle de Jong
Holly Brood
e.a.