Shiny New World
16057
page-template-default,page,page-id-16057,bridge-core-2.5.2,_masterslider,_ms_version_3.6.4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15908
 

Shiny New World

status: pre-productie / format: korte film / genre: horror – zwarte komedie

SYNOPSIS

In Shiny New World staat het gelijknamige schoonmaakbedrijf uit The Cleaner centraal, dat locaties schoonmaakt waar demonen op gruwelijke wijze hebben huisgehouden. In de vorm van een stijlvolle instructiefilm maakt de kijker kennis met hoofdpersoon Barry, die we volgen tijdens zijn werk. Wat begint als een normale werkdag, loopt echter snel en op bloederige wijze uit de hand.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Shiny New World is een film die op een vlotte en verrassende manier de krankzinnige wereld van The Cleaner introduceert, een speelfilm die momenteel in ontwikkeling is. De combinatie van inktzwarte humor en horror zal de film tot een onvergetelijk wilde rit maken.

Samen met producent Make Way Film zal de film gerealiseerd gaan worden, met een festivalroulatie als beoogde release. Tevens dient de korte film als proof of concept voor The Cleaner.

Een succesvolle crowdfunding-campagne vond onlangs plaats op CineCrowd, waarmee een deel van het budget is opgehaald. De film zal in het najaar van 2020 gedraaid worden. Meer nieuws volgt binnenkort.