Nieuws
208
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-208,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Nieuws

In 2020 zal het Tilburgs Film Festival verdergaan als het Zuidelijk Film Festival. Met een focus op makers uit Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Vlaanderen. Een festival dat de actieve filmculturen uit deze regio’s samenbrengt. Het festival heb ik in 2017 opgericht in samenwerking met filmmakers Lidi Toepoel en Dennis de Bakker. Meer informatie: www.zuidelijkfilmfestival.nl

Op donderdag 14 november om 19:30 vindt bij Gianotten Mutsaers in Tilburg de boekpresentatie plaats van Gevleugelde Duisternis, waarmee ik mijn debuut maak als schrijver. De avond zal bestaan uit een korte presentatie, waarbij ik o.a. vertel over de totstandkoming van het boek. De eerste exemplaren van het boek gaan ook in de verkoop. Het belooft een gezellige en informele avond te worden, die vrij toegankelijk is.

Link naar het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/741145719670721

Voor vragen of persinformatie kun je contact opnemen via: info@janvangorkum.nl

LOCATIE
Boekhandel Gianotten Mutsaers
Emmapassage 18-26 in Tilburg

Belangrijk: Vanwege de verbouwing van winkelcentrum de Emmapassage zit Gianotten Mutsaers momenteel in een stijlvolle Pop Up Store, wat ter plekke staat aangegeven met borden.

BEREIKBAARHEID
Auto: Bezoekers met de auto kunnen deze het beste parkeren in de parkeergarages Emmapassage of Koningsplein, de dichtstbijzijnde garages.

Openbaar vervoer: Bezoekers die met het openbaar vervoer komen kunnen vanaf Tilburg Centraal stadsbus 1, 3, 7 of 8 nemen en uitstappen bij bushalte Stadhuisplein. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen naar boekhandel Gianotten Mutsaers.

Spelletjesavond werd in 2017 geselecteerd voor het Konstanzer Kurz.Film.Spiele festival in Duitsland. Dit jaar wordt de film opnieuw vertoond op het festival, als onderdeel van de ‘Best Of 15 Years’ editie van het festival. Ontzettend mooi dat Spelletjesavond behoort tot de beste films die in de afgelopen 15 jaar zijn vertoond op het festival. De vertoning van de film vindt plaats op vrijdag 25 oktober om 18:00 in Konstanz, Duitsland.