Gevleugelde Duisternis
15703
page-template-default,page,page-id-15703,bridge-core-1.0.6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Gevleugelde Duisternis

jaar: 2019  /  uitvoering: paperback  /  genre: fantasy  /  omvang: 355 pagina’s

SYNOPSIS

In een post-apocalyptische wereld die tot de grond toe is afgebrand, lijkt het wakker maken van vuurspuwende draken op zijn zachtst gezegd een slecht idee.

Toch is dat precies wat Yorick Novak, een mysterieuze jongeman, van plan is. Met de hulp van een aantal excentrieke reisgenoten is Yorick onderweg naar de slaapplaats van de Gevleugelde Duisternis, een groep enorme draken die de wereld ooit in de as heeft gelegd. Deze beesten vormen nu de enige kans om de wereld te redden uit de klauwen van de Adalgars, een beruchte familie die de scepter zwaait over alles en iedereen.

Een gevaarlijke en vreemde tocht volgt, waarbij de kans op succes klein lijkt. Yorick en zijn reisgenoten hebben echter een dubieus voordeel: ze zijn net zo gevaarlijk en krankzinnig als hun missie.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Gevleugelde Duisternis is een eigenzinnig fantasyboek, waarin verschillende genres samenvloeien tot een verrassend geheel. Spanning, avontuur en humor wisselen elkaar af. Een boek dat de lezer meeneemt in een wereld vol gevaar en krankzinnige personages.

De eerste ideeën voor het boek werden rond 2003 al op papier gezet. Losse notities in schoolschriften en vooral veel ruwe schetsen van personages en locaties. Door de jaren heen heeft het vaak stilgelegen, maar het verhaal bleef zich desondanks verder ontwikkelen. In 2016 werd het menens en is het grootste gedeelte van het boek op papier komen staan.

Vanaf 16 november 2019 is het boek zowel online te bestellen als bij boekhandels. Voor meer informatie: www.gevleugeldeduisternis.nl

Volg het boek ook op social media, voor het laatste nieuws: