Everybody Is Sleeping
434
page-template-default,page,page-id-434,bridge-core-3.2.0,_masterslider,_ms_version_3.9.10,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15908
 

Everybody Is Sleeping

productiejaar: 2013  /  format: korte film  /  genre: experimenteel  /  lengte: 18:35

SYNOPSIS

Everybody Is Sleeping is een korte, experimentele film waarin de kijker verschillende personages volgt in de diverse stadia van het slapen.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Everybody Is Sleeping is gemaakt voor het multimediale concert The Pale Blue Dot, dat plaatsvond op 2 februari 2013 in Utrecht. Tijdens dit concert werden diverse muziekstukken van verschillende componisten ten gehore gebracht, voorzien van uiteenlopende visuals, van film en animatie tot dans. De basis van Everybody Is Sleeping is het muziekstuk De Levensboom van componist Arjan de Wit. De film werd geprojecteerd tijdens het concert bij de uitvoering van dit muziekstuk. Ik heb voor deze film de montage gedaan. De film werd geregisseerd en geschreven door Lilian Sijbesma. Meer informatie over het concert staat op de website van The Pale Blue Dot.

regie en scenario
Lilian Sijbesma

montage
Jan van Gorkum

cast
Jonas Veening
Sasja den Hartogh
Merel Bakker
Youri Post
Nancy Stelder