Boekpresentatie Gevleugelde Duisternis
15758
post-template-default,single,single-post,postid-15758,single-format-standard,bridge-core-2.8.9,_masterslider,_ms_version_3.7.8,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-27.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15908
 

Boekpresentatie Gevleugelde Duisternis

Op donderdag 14 november om 19:30 vindt bij Gianotten Mutsaers in Tilburg de boekpresentatie plaats van Gevleugelde Duisternis, waarmee ik mijn debuut maak als schrijver. De avond zal bestaan uit een korte presentatie, waarbij ik o.a. vertel over de totstandkoming van het boek. De eerste exemplaren van het boek gaan ook in de verkoop. Het belooft een gezellige en informele avond te worden, die vrij toegankelijk is.

Link naar het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/741145719670721

Voor vragen of persinformatie kun je contact opnemen via: info@janvangorkum.nl

LOCATIE
Boekhandel Gianotten Mutsaers
Emmapassage 18-26 in Tilburg

Belangrijk: Vanwege de verbouwing van winkelcentrum de Emmapassage zit Gianotten Mutsaers momenteel in een stijlvolle Pop Up Store, wat ter plekke staat aangegeven met borden.

BEREIKBAARHEID
Auto: Bezoekers met de auto kunnen deze het beste parkeren in de parkeergarages Emmapassage of Koningsplein, de dichtstbijzijnde garages.

Openbaar vervoer: Bezoekers die met het openbaar vervoer komen kunnen vanaf Tilburg Centraal stadsbus 1, 3, 7 of 8 nemen en uitstappen bij bushalte Stadhuisplein. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen naar boekhandel Gianotten Mutsaers.